Eftersom det har snöat rikligt här idag och sakta men säkert blivit varmare, så har vi fått vara i full gång med testerna. Valla, testa, valla och testa igen. Nu ska det bli ännu varmare, på tisdag ska det bli ner mot nollan. Så det kan bli lite vanskligt och ett riktigt vallaföre. I morgon är det vilodag och då kör vi stortest inför tisdagen.

Det såg lovande ut för både damerna och herrarna i semifinalen. Tyvärr räckte det inte till pallplats för något av lagen, men en fjärdeplats för damerna är helt okej. Teodor Peterson och Emil Jönsson slutade på en åttondeplats. Men allt det här vet ni säkert redan.

Dagen har som vanligt varit fullspäckad. Bland annat har vi haft mycket kontakt med det svenska teamet, men jag hann också med att bli intervjuad av den finska TV-studion.

På tisdag lämnar jag Lahti och åker till Kiruna där jag ska köra fullt med tester innan jag åker ner till Mora på torsdag, men idag kommer resten av det finska Skigo-gänget hit och tar över så vi är på intet sätt färdiga här än.

 

En nöjd Christer Majbäck efter första helgen i Lahtis

En nöjd Christer Majbäck efter första helgen i Lahtis